Den Dominikanske Republik

Start og slut i Santo Domingo

Priser fra 14.495

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 14.495

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 18.995

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og trasnfer.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 1/1-31/3

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Den Dominikanske Republik - De Bedste Rejser

Er du interesseret i at finde de bedste rejser og oplevelser i den Dominikanske Republik?

Så er du kommet til det rigtige sted. Den Dominikanske Republik er et land der optager de to østlige tredjedele af den caribiske ø Hispaniola. Den vestlige del er en del af Haiti.

Nord for Den Dominikanske Republik ligger det Nordatlantiske hav, og syd for Den Dominikanske Republik ligger det det Caribiske Hav. Den Dominikanske Republik opnåede selvstændighed i 1844, og fik demokratisk repræsentativt styre i 1966, hvor Joaquin Balaguer blev indsat som præsident.

I dag afholdes der valg med faste intervaller, og turisme spiller i dag en stor rolle for økonomien i Den Dominikanske Republik. Blandt andet på denne baggrund har Den Dominikanske Republik haft en voksende økonomi og det er forståeligt – for der er meget at komme efter for eventyrlystne turister.

Den Dominikanske Republik - Oplevelser til alle!

Landet har varierede, eksotiske og smukke egne, som inkluderer alt fra ørkenområder, tropiske regnskove, alpine strækninger til mangrove sump-områder. Af samme årsag er der masser af turister der dyrker vandsport, mountain biking, og trekking.

I kystområderne i øst og nord er der fyldt med luksuriøse hoteller, men der er også masser af byde på ude på landet, hvor man kan opleve den traditionelle caribiske kultur, derunder musik og dans, det eksotiske caribiske køkken og madretter samt drikkevarer, og lokale boldspil og aktiviteter. Der er også den koloniale arkitektur i hovedstaden Santo Domingo.

På landet er der en masse sukker-plantager og mange små landsbyer, samt bjergområder hvor man kan gå på opdagelse og finde smukke tilflugtssteder, derunder i Constanza. Den Dominikanske Republik er et fantastisk sted at holde ferie, slappe af og nyde et lækkert klima.

Klimaet er tropisk maritimt, og er meget stabilt året rundt, dog med sæsonmæssigt prægede regnperioder. Gennemsnitstemperaturen for hele året i Den Dominikanske Republik ligger på 25 grader celsius, og af samme årsag kaldes klimaet af mange for ”den endeløse sommer”, da der stort set er varmt og solskin året rundt i hele landet.

De vådeste måneder, regn-mæssigt, er oktober til april i norden, hvor maj til november er regnsæson i syden. Dette ændrer dog ikke at temperaturen er konstant næsten hele året rundt.

Dag 1

Ankomst Samana

Med afrejse fra Danmark ankommer du til hovedstaden Santo Domingo, hvorefter turen går med forudbestilt transfer 2 timer nord på. Turen op til Samana byder på smukke bjerge, frodige grønne skove og lokal befolkningen. Vejen fra Santo Domingo til Samana er en af de nyeste anlagt, og derfor behagelig at kører på.

Dag 2-3

Samana

De næste par dage skal tilbringes i Samaná provinsen på et dejligt hotel, direkte på stranden. Området er meget frodigt og grønt og har nogle af de bedste strande på øen. Området byder på mange spændende aktiviteter for hele familien fx dykning, hval- og delfinsafari, ridning langs stranden, vandring samt nogle utrolig lange og sjove svævebaner.

Dag 4-5

Samana

I Samana området findes et utal af smukke strande og seværdigheder, som er et besøg værd. Tag fx ud til det flotte vandfald Parada La Manzana og nyd den imponerende natur eller tilbring en hel dag på Barcadi Island, øen der blev kendt for de flotte Barcadi Rom tv-reklamer. Øen er omringet af smukke strande og palmer, der giver anledning til en hel dag med ren afslapning. For at komme til Barcadi Island skal man sejle ca. 30. min. med en af de lokale både.

Dag 6

Santo Domingo

Kørsel: ca. 185 km. - Lokal transfer
Santo Domingo blev grundlagt i 1496, og er en af Den Dominikanske Republiks ældste byer. I den smukke gamle bydel, kan du fordybe dig i den turbulente fortid og besøge museer, historiske bygninger og gamle kolonihuse. Det moderne Santo Domingo byder på hyggelige cafeer, smalle gader og masser af merengue musik på de små åbne pladser.

Dag 7-8

Santo Domingo

I Santo Domingo bor du centralt i gåafstand til de mange historiske seværdigheder og bygninger. Byens centrum emmer af liv og rytmiske toner, og giver god anledning til et restaurantbesøg i hyggelige omgivelser. Gå på opdagelse i byens historiske centrum og se bl.a., hvor Christoffer Columbus husede sin familie. Den nye bydel, Ciudad Nueva, er en moderne havneby med en del industri, men også masser af diskoteker, butikker, indkøbscentre, kulturinstitutioner og restauranter.

Dag 9

La Romana

Kørsel: ca. 125 km. - Lokal transfer
Efter nogle historiske og kulturelle dage i Santo Domingo, går turen 2 timer østpå mod La Romana. I La Romana står den på 1 uges ren afslapning og masser af sol. Det lækre hotel er igen et ”All Inclusive” hotel, så der skal ikke tænkes på noget. På hotellet er der rig mulighed for at prøve en masse sjove vandaktiviteter eller ligge og dase på en strandstol, med en drink i hånden.

Dag 10-15

La Romana

Fra La Romana er mulighederne mange, når det kommer til dagsudflugter og aktiviteter. Tag fx på udflugt til Barceló Rom fabrikken og se, hvordan den smagsfulde rom udvindes fra sukkerrør. En af de bedre rom, som produceres af Barceló familien, er deres årgangs Imperial Rom. En anden fantastisk aktivitet i nærområdet er Catalina Island, som er helt unik at snorkle ved. En heldagstur i vandet og BBQ på stranden? Er der nogen anden bedre måde at spendere dagen på? Udflugter kan bestilles på hotellet. Golf er en meget populær sport på den Dominikanske Republik og nogle af de bedste golfbaner findes i og omkring La Romana. Så gå en rundte efterfulgt af en dukkert i det dejlige azurblå hav. Efter nogle minderige og ikke mindst afslappende dage, går turen tilbage til Danmark fra Santo Domingo.

Den Dominikanske Republik har følgende inkluderet:

  • Flybillet til Santo Domingo t/r, inkl. alle skatter og afgifter.
  • Transfer i bil eller minibus mellem Lufthavnen og Samana. Samana til Santo Domingo. Santo Domingo til La Romana. La Romana til lufthavnen.
  • 14 hotelovernatninger på 3 og 4* hotel med enten All Inklusiv eller morgenmad. De valgte hoteller er af god standard.
  • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html