Alaska

Start & slut i Anchorage

Priser fra 28.995

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 28.995


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Rejseperiode maj til august.

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Enestående dyreliv og natur - 15 dage

Tag med USA Rejser på en fantastisk rejse til Alaska, hvor turen foregår med tog, bil og båd. Kom helt tæt på den vilde natur, hvor der er mulighed for at spotte grizzlybjørne, karibu, ørne, ulve og mange andre vilde dyr.
Oplev den smukke natur fra første parket, på denne rundrejse på egen hånd. Rejseperiode fra maj til august.

 

Dag for dag program

Dag 1-2

Anchorage, AK

Velkommen til Anchorage, Alaskas største by med ca. 300.000 indbyggere. Dagen i dag er på egen hånd og kan fx bruges på sightseeing rundt i Anchorage. Fra byen udgår der mange spændende udflugter som gletsjervandring, 4x4 jeepsafari, hundeslædekørsel, kajak - og kanopadling og meget mere.

Dag 2-4

Talkeetna, AK

Togrejse: ca. 3 timer
Fra Anchorage togstation går turen med Alaska Railroad nordpå mod Talkeetna. Her er mange muligheder for forskellige udflugter og aktiviteter til vands, lands og i luften. Tag fx en bådtur ud på en af de tre store floder, som løber gennem området eller en guidet vandretur i naturen. Den lille by har eget bryggeri, og downtown er et hyggeligt sted at tage ned at spise.

Dag 4-6

Denali NP, AK

Togrejse: ca. 4½ time
Dagen starter med ombordstigning på toget mod Denali Nationalpark. Oplev de smukke bjerge og grønne enge fra panoramavognen. Der er mulighed for at købe mad, snacks og drikkevarer om bord. Efter ankomst til stationen i Denali Nationalpark bliver man hentet af en bus, som kører til hotellet i Denali by. Nyd en guidet tur dybt ind i Denali nationalparken, hvor der er mulighed for at spotte bjørne, ulve, karibu og meget mere. Turen foregår med en engelsktalende guide i amerikanske skolebusser og er den eneste måde at køre ind i parken. En utrolig spændende oplevelse hvor man kommer helt tæt på naturen, og får mulighed for at tage nogle flotte billeder. Oplev Mount Denali som er Nordamerikas højeste bjerg på 6.144 meter.

Dag 6-10

Fairbanks, AK

Togrejse: ca. 4 timer
Fairbanks er Alaskas andenstørste by med ca. 33.000 indbyggere. Her kan man gå på opdagelse i den arktiske by med mange spændende aktiviteter og museer. Tag med hjuldamperen Discovery på en uforglemmelig tur og se hvordan nybyggerne levede. Tag ud og grav efter guld som de gamle guldgravere eller tag på udflugt med fly, hvor man kommer op over polarcirkelen og lander i Coldfoot. Her kan man opleve, hvordan man lever i byen Wiseman. Byen har kun 13 indbyggere og lever uden rindende vand og elektricitet. Her spiser man kun det man selv dyrker, samler og jager. Hvis man er til en lidt anderledes oplevelse, er det også muligt at komme ud og gå tur med rensdyr. Turen går derefter, i lejet bil, fra Fairbanks mod Valdez via udkanten af Wrangell-St Elias Nationalpark.

Dag 10-12

Valdez, AK

Kørsel: ca. 585 km.
På køreturen vil man opleve smukke bjerge og skovområder. Husk at gøre stop undervejs for at nyde udsigten og evt. spotte dyreliv. Det er en god ide altid at have et kamera og kikkert ved hånden - man ved aldrig, hvornår man spotter en bjørn eller elg. Efter ankomst og check-in på hotellet er resten af dagen i Valdez på egen hånd. Byen med sine knap 4.000 indbyggere byder på en del spændende udflugter, aktiviteter og ikke mindst lidt shoppingmuligheder. Fra Valdez er det muligt at tage på udflugt med fx Stan Stephens Cruises, som sejler ud til den fantastiske Colombia gletsjer. Denne gletsjer er en af Alaskas største og mest imponerende. På dette dejlige cruise er der også mulighed for at spotte havoddere, spækhuggere og søløver i vandet. I juli måned er det muligt at opleve den fantastiske midnatssol. Valdez er stedet, hvor Alaskas store olieledning på 1.288 km. munder ud, og hvor millioner af olie årligt bliver tappet på tønder.

Dag 12-14

Seward, AK

Kørsel: ca. 680 km.
Køreturen fra Valdez til Seward startes tidligt om morgenen for at komme frem til Seward hen mod eftermiddagen. Seward er en lille by på Kenai halvøen og er ofte stedet, hvor krydstogtskibe lægger til. Tag en gåtur langs vandet hvor du kan være heldig at se oddere ligge og slappe af i vandkanten. Hvalsafari er en af de mest populære udflugter i området omkring Kenai Fjords National Park. Endvidere er udflugter med hundeslæde også en af de meget populære aktiviteter i området. Hvis man kan lide at vandre, er der rigtig gode muligheder for vandreture ud til fx Mt. Marathon Trail. Langs hovedgaden i byen ligger en masse restauranter og souvenirbutikker.

Dag 14-15

Anchorage, AK

Kørsel: ca. 205 km.
Turen er ved vejs ende, og der køres nu mod Anchorage som det sidste stop inden flyturen mod Danmark. Ruten mellem Seward og Anchorage er utrolig smuk og giver anledning til en masse stop undervejs på de mange udkigsposter langs ruten. Sidste dag i Anchorage kan fx bruges på at få shoppet lidt.

Kombiner Alaska med fx Hawaii
Har du ikke fået nok af USA kan Alaska nemt kombineres med bl.a. Hawaii. Tag på ø-hop og nyd nogle af de flotteste strande på Maui og Oáhu.Vestkystens storbyer som fx Seattle, Portland, San Francisco og Los Angeles nåes også nemt og hurtigt og byder på mange timers oplevelser. Tag på den populære Highway 1 og få en oplevelse ud over det sædvandlige.

Alaska har følgende inkluderet:

  • Flybillet til Anchorage t/r, inkl. alle skatter og afgifter.
  • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
  • Togbillet med Alaska Railroad på Adventure Class. Mulighed for opgradering til GoldStar Service. 
  • 14 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard.
  • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Highlights på turen

  • Anchorage by
  • Denali Nationalpark
  • Spotte grizzlybjørne
  • Mount Denali
  • Tæt på Polar Cirklen
  • Fairbanks
  • Husky Hunde
  • Hundeslæde museet
  • De lokale eskimosamfund
  • Nordlys museet
  • Sejle på fjorden
  • Vandring
  • Fantastiske bjergkæder
  • Shopping
Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html